primavara

marți, 27 martie 2012

Cercei cu agate

Agatele sunt pietre semipretioase deosebit de frumoase si se gasesc in diferite forme si culori, incat nici nu sti pe care sa le alegi cand le vezi. Eu cu greu ma pot abtine, sa nu le cumpar  pe toate dint-un foc si ma multumesc cu ocazionala achizitionare a cate unui superb exemplar :)

Aceste minunate agate de foc le-am cuprins intr-un element metalic argintiu in forma ovala, pentru a le scoate si mai mult in evidenta frumusetea...
... la aceasta pereche de cercei mai simpli am adaugat agatelor leopard, cate o floricica argintie si o margica cristal neagra...

... iar preferatii mei i-am realizat, "inramand" frumoasele agate bleu sub un impozant soare argintiu.... va urma!

~ 10 Ron fiecare     

marți, 20 martie 2012

Cercei din sticla colorata

Acum cateva zile am gasit aceste margelute superbe din sticla, pe care n-am putut rezista, sa nu le cumpar. Greu mi-a fost, sa ma decid asupra culorii, deoarece toate imi faceau cu ochiul :))

Intr-un sfarsit a trebuit sa ma decid si am ales mai multe inimioare pe rosu, culoarea mea preferata...

 ...pe care le-am combinat cu accesorii argintii diferite...

...realizand aceste trei perechi de cercei ;)

~ 7 Ron fiecare

marți, 6 martie 2012

Cercei Martisor

Martisorul - o sarbatoare traditionala romaneasca a primaverii, a renasterii si bucuriei, a exploziei de culori si miresmelor imbatatoare, a victoriei caldurii asupra gerului... Prinsa in hora evenimentelor, nu am putut rezista nici anul acesta, fara sa confectinez macar 2-3 bijuterii in culorile Martisorului. Prin urmare am realizat cele 2 perechi de cercei si o bratarica :)

La cercei am folosit coral rosu si alb...

...pe care l-am combinat cu diferite accesorii argintii... 

...iar pentru bratara am folosit un lant argintiu, prin care am trecut o panglica satinata rosie si una alba. La inchizatoare am prins o biluta din coral rosu si cateva zorzoane argintii :))

                       Va doresc tuturor o primavara insorita!

duminică, 4 martie 2012

Bijuterii Quilling

In ultimul timp am cam neglijat margelitul, in favoarea unei noi mici slabiciuni: quilling-ul. Tot mesterind la frunzulite, petale fel de fel sau floricele, m-am gandit sa incerc sa confectionez si cateva bijuterii, sa vad daca imi ies :p


Acesti cercelusi viu colorati i-am facut din mai multe fasii de hartie colorata, pe care le-am rulat succesiv...



...pentru aceasta pereche de cercei am folosit fasii in culorile alb si mov si diferite accesorii argintii...





...pandantul l-am confectionat folosind accesorii argintii, pe care am aplicat floricica si frunzulitele... 




...iar floricelele pentru acesti cercelusi le-am facut din fasii de hartie rosii si galbene.   



Sunt foarte incantata de aceste mici prime realizari, incat mi-am propus sa nu ma opresc aici, ba din potriva... to be continued  :))

~ 5-10 Ron

Felicitari de primavara

"Caci a venit primavara cu nebunia ei de culori si parfumuri nebanuite."

Si anul acesta, pentru a celebra venirea primaverii, le-am pregatit persoanelor dragi o mica surpriza. Pentru cei aflati departe am realizat felicitari in stil primavaratic, folosind metoda quilling.  

Am folosit culori vii, in nuante aprinse, cum ar fi portocaliu, verde, roz, galben... culori specifice anotimpului renasterii.

Dar m-am abatut si un pic de la regula, realizand una pe albastru, deoarece mi-a placut foarte mult combinatia de culori. Sper ca aceasta "ratacire" a mea sa-mi fie iertata :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...